Microneedling

Een stralende en egale huid met Microneedling Microneedling wordt bij Salon Debohra in Alkmaar uitgevoerd met de Skin Pen om huidproblemen te verminderen zoals (acne) littekens, fijne lijntjes, grove huidstructuur en pigment. Met een SkinPen behandeling wordt de huid in de diepte verbeterd en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Je huid wordt steviger, voller, egaler van kleur, frisser en stralender. De SkinPen micro-needling wordt altijd in kuurverband uitgevoerd van 3 tot 6 behandelingen om zo het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde micro- needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acne-litteken.

 

De SkinPen kan voor vele indicaties worden ingezet:

(Acne) littekens
Fijne lijntjes
Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
Doffe huid
Grove huidstructuur
Striae/striemen

Vergrote poriën
Verslapte huid

Na de behandeling zal de huid, afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling, er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. De behandeling is inclusief twee nazorgproducten welke het herstel van de huid bevorderen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

 

Kosteloos en vrijblijvend intake gesprek

Voor de SkinPen behandeling wordt een intake gesprek gepland, zodat je op de hoogte wordt gebracht van de mogelijkheden en onmogelijkheden. We stellen een behandelplan op met het aantal behandelingen en het advies over de producten voor thuisgebruik. De huidverzorging thuis is belangrijk voor een succesvol behandelingsresultaat